Voiko näin edullisesti edes lentää?

Mitä saa 38 eurolla? Collegehousut, parin päivän ruoka-ostokset, alle tankillisen bensaa, junaliput Helsingistä Tampereelle ja takaisin, edestakaiset lennot Roomaan pitkälle viikonlopulle. Mitä? Kyllä!

Välillä käy mäihä. Olin ehtinyt harmitella, kun Norwegianin marraskuiset Black Friday-tarjoukset eivät oikeen natsanneet omiin suunnitelmiin ja olin jo päättänyt, että en varaile tälle vuodelle vielä mitään lentoja. Sitten tuli marraskuun viimeinen maanantai, jota myös Cyber Mondayksi kutsutaan. Tulin silloiselleni työpaikalleni, availin koneen, siemailin kahvia ja havahduin kollegan huikkaamaan ”Tero, kato näitä Norwegianin hintoja!”. Ainakin Barcelonaan, Alicanteen, Lontooseen, Nizzaan ja Roomaan pääsi aivan naurettavaan hintaan, sillä osa lähdöistä oli hinnoiteltu hintaan 19 euroa suunta. Tosin suurin osa näistä oli arkilentoja, mutta helmikuuta selaillessani silmiin osui perjantai-maanantailennot Roomaan. 38 euroa. Edestakaisin.

img_7764

Click-click-click. Done. Lennot buukattu kahdelle aikuiselle ja yhdelle kaksivuotiaalle 115 eurolla. Tuntia myöhemmin lähes kaikki tarjouslennot oli myyty. Kerrankin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja joululahjapaineetkin helpottaneet.

Tuo reissu on edessä alle viikon päästä, joten tällä hetkellä on kohtalaisen hyvä fiilis. Eikä fiilistä ainakaan huononna se, että sain hetki sitten tietää, että uudet duunit odottaa aivan kulman takana.

Mutta hei, kertokaas teidän parhaat Rooma-vinkit. Oon itsekin käynyt siellä kerran vuonna 2009, mutta enhän mä koko kaupunkia ole nähnyt ja nyt kun pikkutyyppi lähtee messiin, niin mihinkään Vatikaaneihin ei lähdetä jonottelemaan. Mutta ilmiantakaa kaupungin parhaat pizzat, kahvilat, kaupat, näköalapaikat sekä puistot. Grazie!

vatikaani
Vuoden 2009 Rooman visiitillä riitti Vatikaaneihin jonoa. Pahoittelut paskasta kuvanlaadusta, mutta silloin ei ollut kuvauslaitteet ihan parhaasta päästä.

Ci vediamo Italia!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s