Blogihaaste: Instagrammin ihanimmat 2015

Sain Kohteena maailma -blogin Ramilta blogihaasteen vuoden 2015 Instagram-kuvista. En tiedä onko mikään näistä kuvistani otsikon mukaista ihanaa nähnytkään ja vähän muutenkin vierastan koko sanan käyttöä, mutta koska haaste kulkee sillä nimellä, niin sillä mennään. Ootteko valmiita?

1. KAIKISTA IHANIN ELI VUODEN 2015 TYKÄTYIN KUVA

insta2

Vuoden tykätyin kuva oli alkusyksystä Espoon Haukilahdesta otettu foto, jossa auringonlasku, synkät pilvet sekä tyyni meri muodostivat hienon kontrastin. Haukilahti eli kavereiden kesken Jeda on mun suosikkimesta kotikaupungissani Espoossa. Etenkin kesällä tuolla on huisan siistiä norkoilla auringossa, juosta, pyöräillä tai kahvitella.

2. AURINGONLASKU/-NOUSU

insta3

Auringonlaskukuvia tulee napsittua joidenkin mielestä liikaakin, mutta minkäs teet kun ne on usein säväyttäviä. Tää on otettu syyskuun alussa Kreikan Thassokselta, vanhan sataman betonilaiturilta. Jos Thassos matkakohteena napostelee, niin käy lukemassa lisää täältä!

3. MATKALAISEN IHANA AAMU

insta4

Matkalaisen ihana aamu. Usein matkoilla aamu alkaa hotelliaamupalalla ja yksi parhaista hotelleista sekä aamupaloista vuoden 2015 reissuilla oli Jyväskylän Solo Hotel Paviljongissa. Jos syystä tai toisesta päädytte Jyväskylään, niin bookatkaa hotelli sieltä. Kirjoitin hotellista myös ylistystä blogiin.

4. KAUPUNKILOMALLA

insta7

Tää on otettu huhtikuussa Hampurista, mun Saksan suosikkikaupungista. Paikallinen sorsa tuli sanomaan, että menehän Laamanaama siitä muualle kyykkimästä.

5. LUONTOMATKAILUA

insta13

Nuuksioon ei oo kuin vajaan puolen tunnin matka himasta, mutta silti en ollut käynyt siellä ennen viime syksyä kuin kerran aiemmin. Nuuksiossa on kivoja vaellusreittejä, luontopolkuja sekä grillauspaikkoja, joten sinne kandee ehdottomasti mennä samoilemaan.

6. MATKALLA KOTIKAUPUNGISSA

insta10

Vaikka mun virallinen kotikaupunki on Espoo, niin Savonlinna on hyvällä varasijalla omien alkuperäisjuurien takia. Huikean kaunis paikka etenkin kesällä. Ja on kyllä talvellakin, mutta ei siellä juuri mitään silloin tapahdu.

7. RANTALOMALLA

insta9

Tein vuoden 2015 aikana kaksi rantalomaksi laskettavaa matkaa, toinen oli jo mainittu Kreikan Thassos ja toinen kesäkuinen trippi Latviaan. Ylläoleva kuva on Jurmalan rantaparatiisista, jossa hiekkarannat ovat 30 kilsan mittaiset. Ei ihan heti uskoisi, että ollaan tunnin lentomatkan päässä Suomesta vai mitä?

8. MINUN HARRASTUKSENI

insta8

Tähän voisi varmaan laittaa jonkun urpon sali-,pyöräily- tai juoksukuvankin, mutta mennään matkailuteemalla, kun sille tielle lähdettiin. Teen vähintään pari futismatkareissua vuoden aikana ja tässä ollaan alasarjamatsissa Saksan Podsdamissa. Futisfanin elämä Saksassa on edullista ja kannattajakulttuuri huimaa. Lue lisää toukokuisesta Berliinin ja Podsdamin reissusta!

9. ARKKITEHTUURIN HELMIÄ

insta12

En voi sanoa olevani arkkitehtuurin asiantuntija millään tasolla, mutta silti Riian vanhan kaupungin tyylikkäät ja värikkäät rakennukset tekivät vaikutuksen kesällä. Pitäis varmaan muutenkin oppia enemmän kuvaamaan rakennuksia merimaisemien sijaan.

10. KUVA, JOKA OLISI ANSAINNUT ENEMMÄN TYKKÄÄMISIÄ

insta

Tää on musta magee otos ja jos itse saisin päättää, niin tämä olisi saanut olla koko vuoden tykätyin kuva. Kuva otettu Nauvosta Pensarin saarelta heinäkuussa.

Itse haastan tähän samaan hommeliin Sandran The Present is Perfect -blogin, Kiiran Lifelong adventure -blogin sekä Anskun Ansku BCN -blogin.

Ohjeet haasteeseen

1.  Haasteeseen saa tarttua kuka tahansa, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Maailman äärellä -matkablogin
2. Haastepostausta kirjoittaessa luovuus ja mielikuvitus ovat sallittuja: jos sinulla ei ole jonkin kategorian kuvaa vuoden 2015-Instagram-kuvissa, ota avuksesi luovuus 🙂.
2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään.
3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan.
4. Haasteeseen saa osallistua aivan vapaasti eli sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan haastetta!
5. Liitä postauksesi loppuun nämä ohjeet.

4 kommenttia artikkeliin ”Blogihaaste: Instagrammin ihanimmat 2015

 1. Upeita kuvia! ja mahtavaa, olet siis Savonlinnasta kotoisin. Savonlinna on nimittäin minun nykyinen kotikaupunkini. Ja tämä todella on upea erityisesti talvella! Pitääkin tehdä pian postaus Savonlinnan lumoavasta talvesta:). Pieni pyyntö sinulle olisi. Itse asiassa minä laitoin tämän haasteen alkuun ja säännön eka kohta kuului näin: Haasteeseen saa tarttua kuka tahansa, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Maailman äärellä -matkablogin (linkki tähän postaukseen) – siis , joten olisin iloinen, jos voisit linkata postaukseesi minun blogin ja korjata sen eka ohjeen :). Teen varmaan jossain vaiheeessa sitten koostetta kaikista osallistuneista :).
  Tässä tämä linkkiosoite: http://maailmanaarella.com/2016/01/07/blogihaaste-instagramin-ihanimmat/

  Tykkää

 2. Moi ja kiitos korjauksesta 🙂 Huomasinkin, että oot ton haasteen laittanut alulle ja puntaroin pienessä päässäni pitääkö sun osoite olla esillä. Nyt muokkasin sen kondikseen 🙂

  Savonlinnasta oon tosiaan lähtöisin, mutta jo 4-vuotiaana muuttanut pois. Pyörin siellä muutaman kerran vuodessa sukulaisten riesana! Ps. Oon diggaillu sun IG-kuvista jo pidempään ja etenkin Savonlinnasta otetut kuvat on huikean hienoja! Jatka samaan malliin 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos että korjasit! Kiva jos Savonlinna-kuvani miellyttävät :). Tänäänkin mieluummin lähtisin kuvaamaan (Saimaa taas auringon laskiessa höyryää oranssia usvaa) kuin töihin opettamaan, mutta ei kai auta… Piti minunkin nyt heti mennä kurkkimaan Instaasi 🙂

   Liked by 1 henkilö

   1. Kiitos kun osallistuit haasteeseen ja hyvä että tuli myös mun moka korjattua. Laitetaan kuitenkin ”epäselvyydessään” haasteen alullepanian piikkiin 😀 Joo, sorry, oli mun moka, mutta pääasia, että nyt korjattu.

    Kivoja kuvia, täytyy tutustua tarinoihin vielä tarkemmin. Oma suosikkini luonnollisesti alasarjan matsi Saksassa!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s