Päiväretkelle Tukholmaan tai Kööpenhaminaan

Postaus on alunperin julkaistu laamanaama.blogspot.fi -osoitteessa 30.11.2014.

Tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset seilaavat monta kertaa vuodessa muutaman tunnin laivamatkan Tallinnaan, mutta harvat tajuaa että sama aika menee kun lentää päiväreissulle Tukholmaan tai Kööpenhaminaan. Toki samanlaista viinarallia siellä ei voi harrastaa ja hinnat ovat vähän kovemmat kuin Virossa, mutta ainakin itse viihdyn Stokiksessa ja Köpiksessä huomattavasti paremmin kuin etelänaapurissa.

Halpalentoyhtiö Norwegian mullisti lentomatkailun Suomessa tarjoamalla halvempia hintoja kuin kilpailijansa ja yhtäkkiä Ruotsiin ja Tanskaan pääsi jopa 30 eurolla / suunta. Homman juju on siinä, että kun varaat matkasi noin kuukautta ja kahta ennen matkustuspäivääsi ja maltat kytätä tarjouskampanjoita, niin edestakaiset lennot Tukholmaan ja Köpikseen irtoaa todella edullisesti etenkin arkisin. Ruumaan menevät matkatavarat tosin kustantaa aina extraa, mutta päiväreissulle ei reppua kummoisempaa tarvitse, joten kentälläkään ei tarvitse ylimääräistä aikaa kuluttaa.

stokis

Halvimmat lennot ovat yleensä aikaisin aamulla ja myöhään illalla, jolloin käytännössä peliaikaa määränpäässä jää jopa 10 tuntia. Tuo aika voi tosin tuntua etenkin huonolla säällä jopa liian pitkältä, mutta jos aurinko paistelee tai jaksat kierrellä koko päivän pitkin cityä, niin se kannattaa ehdottomasti. Sekä Arlandan että Kastrupin kentältä pääsee kätevästi kaupunkien keskustaan ja turistipäivä on hyvä aloittaa vaikka aamupalabrunssilla jossain lukuisista aamupalapaikoista.

stokis4

 

stokis7

 

stokis2

 

stokis6

 

stokis3

 

stokis5

 

köpis3

 

köpis2

 

köpis1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s