Matkamessut tulee – tuu säkin!

Se ois taas se aika vuodesta! Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19-22.1 ja nyt sulla ois saumat voittaa liput sinne. Ai miten? No näin!

  1. Menet Laamanaaman maailman Facebook-sivuille ja painat tykkää-nappulaa. Jos olet jo aiemmin sivusta tykännyt, niin saat anteeksi ja voit siirtyä kohtaan 2.
  2. Etsi sivuilta tämä postaus ja kerro postauksen kommenttikentässä kuinka monessa maassa kaksivuotias tyttäreni on käynyt? Vastauksen ei tarvitse olla oikein, sillä veikkaamallakin osallistut lippuarvontaan. Oikea vastauskin taitaa löytyä jostain somekanavasta, mutta ei tää niin vakavaa ole hei!
  3. Kilpailu päättyy torstaina 12.1 klo 16 ja tyttäreni arpoo yhdelle osallistujalle kaksi lippua messuille torstai-iltana. Mä puolestani laitan tiketit postiin heti sen jälkeen. Toinen vaihtoehto on se, että varaan liput sisäänkäynnille voittajan nimellä. Up to you.
  4. Voittajana menet Matkamessuille perjantain ja sunnuntain välisenä aikana ja nautit messujen tarjonnasta, käyt ehkä virkistävällä drinksulla tai kahvilla ja tempaudut mukaan Matkamessutunnelmaan. Onpa vaikeeta!

DSC_0094

Pitäisikö vähän katsoa mitä siellä messuilla olisi tänä vuonna tarjolla?

Katsotaan vaan. Tarjontaa on kuitenkin niin paljon, että tähän sitä kaikkea on mahdoton listata. Aloitetaan sillä, että Matkamessujen partnerimaa vuonna 2017 on Turkki. Vaikka maailman tapahtumien johdosta Turkki on menettänyt hieman hohtoaan, on se kuitenkin kohteena turvallinen ja mielenkiintoinen. Turkki on muutakin kuin monelle tutuiksi tulleet Alanya ja Marmaris, joten voit käydä etsimässä uusia Turkin kohteita tai vaan fiilistelemässä kulttuuria Mondon ja TUI:n esiintymislavoilla.

Messuilla on neljä lavaa, joissa riittää ohjelmaa aamupäivästä iltaan. Täältä näet kootusti kaikki esiintyjät ja matkakohteet, joista voit lavalla viikonlopun aikana nauttia. On Viroa, on Barcelonaa (pari fiilistelykuvaa alla), on risteilyjuttuja, on Arman Alizadin vetämää #matkastoori -kilpailua ja ihan jos vaikka mitä!

IMG_2427

IMG_1759

Matkamessuilta löydät myös matkabloggaajia. Blogipaviljonki sivuilta näet ketkä kaikki matkabloggaajat on tavattavissa messuilla. Ja vaikka itse en tuossa listassa olekaan mukana aikataulusyistä, niin tulen kyllä ainakin parina päivänä paikalla olemaan, joten ehkäpä nähdään siellä. Ja hei, muistakaa myös Travel Blogger Give Back-kampanja, josta voit lukea lisää Pingviinimatkat -sivuilta.

No mutta pidemmittä puheitta menkäähän osallistumaan lippukisaan ja kertokaa kuinka monessa maassa mun kaksivuotias maailmanmatkaaja on käynyt. Kaikkien osallistuneiden kanssa arvotaan kahden hengen lippupaketti messuillle. Facebook ei ole mukana arvonnassa, mutta oo sä!

Messuterveisin,

Laamanaaman maailma

nimeton

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s